ANASAYFA LEZZET'TEN HABERLER ARA SICAK TARİFLERİ: İFTARA ÖZEL 22 FARKLI ARA SICAK TARİFİ

ARA SICAK TARİFLERİ: İFTARA ÖZEL 22 FARKLI ARA SICAK TARİFİ

Ara sıcak yemekler nelerdir? Ara sıcaklar nasıl sunulur? İşte, iftar sofralarında ana yemeğin yanında sunabileceğiniz birbirinden pratik ve nefis 22 ara sıcak tarifi:
Ara Sıcak Tarifleri: İftara Özel 22 Farklı Ara Sıcak Tarifi

Ara sıcaklar, çorbadan sonra ana yemeğin yanında sunulan atıştırmalık olarak servis edilen pratik yemeklerdir. Özellikle kalabalık sofralarda yer verilen ara sıcaklar, sofrayı kısa sürede donatmanızı sağlar. İftar sofralarında ana yemekle birlikte sunabileceğiniz ara sıcak tarifleri arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte, iftar yemeklerinin yanına çok yakışacak, sofrayı ziyafete dönüştürecek 22 nefis ara sıcak tarifi:

Sizler için hazırladığımız iftar menüsü tarifleri ve kolay iftar tatlılarına göz atmayı unutmayın.



Tempura, sebze ve deniz mahsullerinin derin yağda kızartılmasına verilen isimdir. İftar sofralarında deniz ürünlerine yer vermek isteyenler için, özel soslarla harmanlanan karides tempura tarifini öneriyoruz.



Et ve tavuğun yanına çok yakışan patates cips, toz biber, karabiber gibi baharatlarla harmanlanır. Ortalama 25 dakikada hazırlanan baharatlı patates cipsler, ketçap ve mayonezli birlikte sunabilirsiniz.



İftar sofralarında farklı kültürlere yer vermek isteyenler için, İrlanda mutfağının en sevilen tariflerinden biri olan boxty'i öneriyoruz. Hazırlaması 10, pişirmesi 15 dakika süren boxty, bazı ülkelerde patatesli pankek olarak da bilinir.



Ana yemeğin lezzetini ortaya çıkaracak bir ara sıcak arıyorsanız, kaşar kroket ideal bir seçim olacaktır. Yalnızca 6 malzemeden oluşan kaşar kroketi, 15 dakika içinde hazırlayabilirsiniz.



Meksika mutfağından dünyaya yayılan burrito, lavaş, tavuk eti ve chimichurri sosu ile hazırlanır. İsteğe göre farklı harçlarla doldurulan burrito, dilimlenerek servis edilir.



Nevşehir mutfağıyla özdeşleşen dıvıl, patates, bulgur ve yumurta ile hazırlanır. Ortalama 20 dakika içinde sofralardaki yerini alan dıvıl, yeşilliklerle birlikte sunulur.



Patlıcan dilimlerinin galeta ununa batırılıp kızartılmasıyla hazırlanan parmesanlı patlıcan, genelde et yemeklerinin yanında sunulur. Lezzetini arttırmak için parmesan ve mozzarella peyniri birlikte kullanılır.