ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ CİPSLİ ÇITIR TAVUK

Cipsli çıtır tavuk

Cipsli çıtır tavuk

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Cipsli çıtır tavuk tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı krema
  • 100 g rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı ufalanmış mısır cipsi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 500 g tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı iri kırılmış mısır cipsi

Cipsli çıtır tavuk Nasıl Yapılır

  • Krema, rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, ufalanmış mısır cipsi, tuz ve baharatları bir kasede harmanlayın. Jülyen doğradığınız tavuk göğüs etlerini bu harca bulayın.
  • Tavuk etlerinizi iri kırılmış mısır cipsi ile kaplayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Ara sıcak olarak sunabileceğiniz fırında çıtır tavuk tarifini notlarınıza eklemeyi unutmayın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.