ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ CİPSLİ ÇITIR TAVUK

Cipsli Çıtır Tavuk

Cipsli çıtır tavuk

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Cipsli Çıtır Tavuk Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı krema
  • 100 g rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı ufalanmış mısır cipsi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 500 g tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı iri kırılmış mısır cipsi

Cipsli Çıtır Tavuk Nasıl Yapılır?

  • Krema, rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, ufalanmış mısır cipsi, tuz ve baharatları bir kasede harmanlayın. Jülyen doğradığınız tavuk göğüs etlerini bu harca bulayın.
  • Tavuk etlerinizi iri kırılmış mısır cipsi ile kaplayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Ara sıcak olarak sunabileceğiniz fırında çıtır tavuk tarifini notlarınıza eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!