Cipsli Çıtır Tavuk

Cipsli Çıtır Tavuk
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Cipsli Çıtır Tavuk için

Malzemeler

  • 1 su bardağı krema
  • 100 g rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 yumurta
  • 2 su bardağı ufalanmış mısır cipsi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 500 g tavuk göğüs eti
  • 2 su bardağı iri kırılmış mısır cipsi
Cipsli Çıtır Tavuk

Nasıl Yapılır

  1. Krema, rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, ufalanmış mısır cipsi, tuz ve baharatları bir kasede harmanlayın. Jülyen doğradığınız tavuk göğüs etlerini bu harca bulayın.
  2. Tavuk etlerinizi iri kırılmış mısır cipsi ile kaplayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Ara sıcak olarak sunabileceğiniz fırında çıtır tavuk tarifini notlarınıza eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo