Balık Yemekleri
En güzel balık tariflerine, kolay pişirme yöntemleri ve püf noktaları ile buradan ulaşabilirsiniz. Balık yemeği hazırlayacaksanız şu bilgilere ihtiyacınız olabilir:
- Balık Nasıl Temizlenir?
- Balık Buzlukta Nasıl Saklanır?
- Balığın Yanında Ne Yenir?
- Hangi Balık Hangi Mevsimde Yenir?
- Taze Balık Nasıl Seçilir?
- Balık Yemeklerine Uygun Soslar Nelerdir?
İnsan sağlığı açısından oldukça önemli bir yere sahip olan balık yemekleri, zengin protein ve yüksek besin değerleri ile kas ve beyin güçlendirici bir etkiye sahip. 100 gramında yaklaşık 84 kalori olan balık eti, fit olmak isteyenler ve sporcular tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Bir çok farklı çeşidi ve boyutları olan balık yemekleri özellikle fırında ve kızartma şeklinde tüketilebilir. Balık yemeklerinde en önemli noktalardan biri de kokusudur. Ağır kokusu nedeniyle evlerde fazla tercih edilmeyen balık yemeklerinin kokusunu geçirmek mümkün. Somon, levrek, hamsi, palamut, sardalya ve diğer balık çeşitleriyle hazırlanan en lezzetli tariflere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Afiyet olsun.
Ballı Soya Soslu Somon

Ceviche

Midye Pilaki

Sardalya Ezmesi

Balık Ekmek

Deniz Börülceli Çipura Salatası

Çiroz Salatası

Kabaklı Krep Kasesi

Pesto Soslu Deniz Şöleni

Taratorlu Tekir Tava

Kremalı Levrek Buğulama

Terbiyeli Palamut Çorbası

Tartar Sos

Sütlü Dilbalığı

Baharatlı Balık Köftesi

Renkli Palamut

Kerevizli Levrek

Meksika Fasulyeli Garnitürlü Fırın Somon
