En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14061 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1261 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2326 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5073 Tarif
Salata ve Meze
1258 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8714 Tarif
Yöresel
1980 Tarif
Popüler Tarifler
Soğanlama
Galeta
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Hamsi Tava
Hamsi Tava
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Karamelize Soğan
Tarçınlı Cevizli Ev Kurabiyesi
Yörük Çorbası
Tarçınlı Elmalı Kurabiye
Labneli Havuç Tarator
İrmikli Kurabiye
Sıcak Günlerin Kurtarıcısı: Dünyanın En İkonik Dondurmaları
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
''Neden Daha Önce Yapmamışım'' Diyeceğiniz 15 Tatlı Tarifi
Chia Tohumu Nasıl Saklanır: Bozulduğunu Gösteren 5 İşaret
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
Hamsi Tava için
Malzemeler
1 kg hamsi
1 limonun suyu
Turp
Taze soğan
Mısırunu
Tuz
Kızartmak için
ayçiçeğiyağı
Hamsi Tava
Nasıl Yapılır
Hamsileri ayıklayıp yıkayın. Düz bir tepsiye alıp üzerlerine limon suyunu gezdirerek dökün.
Mısır ununu serpiştirin. Unun balıklara bulanması için tepsiyi sallayın.
Ayçiçeği yağını kızartma tenceresinde kızdırın. Balıkları ilave edip çıtır çıtır olana kadar kızartın.
Limon, dilimlenmiş turp, kiraz domates ve taze soğanla birlikte sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Kızartma Tarifleri
Hamsi Tarifleri
Balık Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
23 Dakika
Tavada Lüfer
Selinhdr
Balık Yemekleri
70 Dakika
Arroz De Marisco
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Cazuela De Mariscos
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Jumbo Güveç
Balık Yemekleri
50 Dakika
Lipsoz Balığı
Balık Yemekleri
40 Dakika
Izgara Palamut
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.