Balık Yemekleri
En güzel balık tariflerine, kolay pişirme yöntemleri ve püf noktaları ile buradan ulaşabilirsiniz. Balık yemeği hazırlayacaksanız şu bilgilere ihtiyacınız olabilir:
- Balık Nasıl Temizlenir?
- Balık Buzlukta Nasıl Saklanır?
- Balığın Yanında Ne Yenir?
- Hangi Balık Hangi Mevsimde Yenir?
- Taze Balık Nasıl Seçilir?
- Balık Yemeklerine Uygun Soslar Nelerdir?
İnsan sağlığı açısından oldukça önemli bir yere sahip olan balık yemekleri, zengin protein ve yüksek besin değerleri ile kas ve beyin güçlendirici bir etkiye sahip. 100 gramında yaklaşık 84 kalori olan balık eti, fit olmak isteyenler ve sporcular tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Bir çok farklı çeşidi ve boyutları olan balık yemekleri özellikle fırında ve kızartma şeklinde tüketilebilir. Balık yemeklerinde en önemli noktalardan biri de kokusudur. Ağır kokusu nedeniyle evlerde fazla tercih edilmeyen balık yemeklerinin kokusunu geçirmek mümkün. Somon, levrek, hamsi, palamut, sardalya ve diğer balık çeşitleriyle hazırlanan en lezzetli tariflere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Afiyet olsun.
Limon Ve Portakal Suyu Soslu Somon Kızartma

Deniz Mahsüllü Humus

Pazı Yatağında Mısır Ekmekli Levrek

Thai Usulü Somonlu Ve Sebzeli Pilav

Endonezya Usulü Yabani Siyah Pirinçli Ve Karidesli Pilav

Kişnişli Levrek

Somon Köftesi

Somon Bruschetta

Kaygana Yanında Hamsi Tava

İstavrit Tava Ve Kırmızı Soğan

Kereviz Püresinde Portakal Soslu Palamut

Hamsili Pilav

Güveçte Sebzeli Palamut

Nigiri Sushi

Sashimi

Maki Sushi

Karidesli Pad Thai

Peynir Ve Somon Rulo
