ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ SOĞANLI BALIK EKMEK

Soğanlı Balık Ekmek

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Soğanlı Balık Ekmek Tarifi İçin malzemeler

  • 4 küçük baget ekmek
  • 2 parça levrek fileto
  • 1 küçük soğan
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Soğanlı Balık Ekmek Nasıl Yapılır?

Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin. Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın. Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın. 

Filetoların üzerine hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada iki taraflı olarak pişirin. Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp biraz ezerek karıştırın. Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Dilerseniz, Karadeniz'in meşhur lezzeti hamsi buğulama tarifine de göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!