ANASAYFA TARİFLER DİYET YEMEKLERİ GLUTENSİZ TARİFLER

Glutensiz Tarifler

Unlu mamullerin içerisinde yer alan gluten, unun gerçek değerlerini içinde barındıran protein grubudur. Genellikle hazır besinlerin içerisinde kullanılır. Arpa, buğday gibi tahıl ürünlerinin içeriğinde yer alan gluten, fazla tüketildiğinde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle ölçülü bir şekilde tüketilmelidir. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz glutensiz unlu mamul ve tahıllı yemekler ile sağlıklı beslenmek artık çok kolay! Sizler için özel olarak sunulan glutensiz tarifler, kalori değerleri ve servis önerileri ile Lezzet'te!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.