Kurutulmuş domatesli glutensiz ekmek

Kaç
Kişilik
0 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Kurutulmuş domatesli glutensiz ekmek tarifi için malzemeler
- 200 g glutensiz un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3 tatlı kaşığı glutensiz kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 3 yumurta
- 50 g kurutulmuş domates
- 25 g rendelenmiş parmesan peyniri
Kurutulmuş domatesli glutensiz ekmek Nasıl Yapılır
Un, tuz ve kabartma tozunu geniş bir kapta harmanlayın. Zeytinyağı, salça ve yumurtaları ilave edip iyice yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika dinlendirin. Mayalanan hamura küp doğradığınız kurutulmuş domates ve parmesan peynirini ilave edip tekrar yoğurun. elinizle şekil verip yağlı kağıt serili baton bir kalıba alın. 20 dakika daha dinlendirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!