Krepyoka Pizzası

Uzm. Dr. Tuba Kayan Tapan'dan gluten intoleransı olanlara özel, mısır unuyla hazırlanan nefis bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Mozzarella peyniri ve domates ile zenginleştirebileceğiniz bu pizzayı, tavada kızarttıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Malzemeler hazırsa, krepyoka pizza tarifi için detaylara geçelim.
Glutensiz fit grissini ve glutensiz cookie tarifine de göz atın.
Kaç
Kişilik
1 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Krepyoka Pizzası Tarifi İçin malzemeler
- 2 yumurta
- 2 yemek kaşığı mısır unu veya tapyoka (glutensiz nişasta)
- Peynir veya mozzarella
- Domates
- Tuz ve kekik

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR