ANASAYFA TARİFLER PİZZA TARİFLERİ KREPYOKA PİZZASI

Krepyoka Pizzası

Krepyoka pizzası

Uzm. Dr. Tuba Kayan Tapan'dan gluten intoleransı olanlara özel, mısır unuyla hazırlanan nefis bir pizza tarifi ile karşınızdayız. Mozzarella peyniri ve domates ile zenginleştirebileceğiniz bu pizzayı, tavada kızarttıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. Malzemeler hazırsa, krepyoka pizza tarifi için detaylara geçelim.

Glutensiz fit grissini ve glutensiz cookie tarifine de göz atın.

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Krepyoka Pizzası Tarifi İçin malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı mısır unu veya tapyoka (glutensiz nişasta)
  • Peynir veya mozzarella
  • Domates
  • Tuz ve kekik

Krepyoka Pizzası Nasıl Yapılır?

  • Yumurtaları bir kabın içine kırın ve üzerine unu veya nişastayı ekleyip çırpın.
  • Bir tatlı kaşığı zeytinyağı eklediğiniz tavaya karışımı dökün.
  • Pişerken, peynir dilimlerini, küp küp doğradığınız domatesleri ve baharatlarınızı ekleyin.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!