Meze Tarifleri
Türkiye'den Yunanistan'a, İtalya'dan Japonya'ya birbirinden farklı çeşitleriyle sunulan meze tariflerini denemeye hazır mısınız? Muhabbet sofralarının vazgeçilmezi haline gelen mezeler, ana yemeklerin tamamlayıcısı niteliğindedir. Özellikle et ve balık yemekleri ile birlikte sunulan mezeler, yoğurt ve çeşitli soslarla tatlandırılır. Hafifliği ile aperitif sunumlar arasında yer alır. Ana yemeklerin yanından eksik olmayan haydari, acılı ezme, fava, humus ve binlerce meze tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
Palamut Pilaki

Midye Tava

Quente'den Peynir Tabağı

Yeşil Mercimek Pilâki

Cevizli Havuç Mezesi

Biberli Nohut Ezmesi

Nohut Piyazı

Keşkef (Keşkek)

Ciğer Dürüm

Patlıcan Çentme

Peynirli Patlıcan Kızartma

Acılı Fındık Ezmesi

Çemen

Jambonlu Tavuk

Yoğurtlu Patlıcan Ezme

Patates Pilaki

Havuçlu Kabak Mezesi

Fındıklı Acıka

EN ÇOK OYLANANLAR