ANASAYFA TARİFLER MALZEMEYE GÖRE TARİFLER MANTARLI TARİFLER

Mantarlı Tarifler

Protein, D vitamini ve potasyum bakımından oldukça zengin olan mantar, birçok farklı çeşide sahiptir. Ülkemizde en çok tüketilen ve yetiştirilen çeşitleri ise kültür mantarı, trüf mantarı, istiridye mantarı ve biftek mantarıdır. Hemen hemen kırmızı et ile aynı protein değerine sahip olan mantar, özellikle sporculara önerilen besinler arasındadır. Kas gelişimini desteklediği için büyüme çağında ve kemik hastalıklarında mutlaka tüketilmelidir. Peki, mantarla ne yemek yapılır? Sizler için sunduğumuz en pratik ve lezzetli mantarlı tariflere buradan ulaşabilirsiniz.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.