Levrek Tarifleri
Tavada, ızgarada, fırında nefis levrek tarifleri Lezzet'te! Ilık ve soğuk denizlerde yaşayan levrek, 8-10 kg ağırlığındadır. Ülkemizde en çok Akdeniz, Karadeniz ve Marmara'da görülen levrek balığı, vitamin bakımından oldukça zengindir. Kemikleri güçlendiren levrek, kış hastalıklarına karşı koruma sağlar. Peki, levrek en iyi nasıl yapılır? Izgarada, tavada ve fırında pişirebileceğiniz birbirinden lezzetli levrek tariflerini sayfamızda bulun.
Popüler Levrek Tarifleri
Mantarlı Ispanaklı Levrek

Fırında Levrek

Fırında Çipura

Pazı Yatağında Mısır Ekmekli Levrek

Kişnişli Levrek

Bademli Balık

Levrek Ceviche

Levrek Külbastı

Levrek Marin

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

Ekşili Levrek Sarma

Kremalı Levrek Buğulama

Kerevizli Levrek

Güveçte Levrek

Esmer Pirinçli, Pancar Levrek

Tereyağında Kıtırlı Levrek

Levrek Pilavı

EN ÇOK OYLANANLAR