Levrek Tarifleri
Tavada, ızgarada, fırında nefis levrek tarifleri Lezzet'te! Ilık ve soğuk denizlerde yaşayan levrek, 8-10 kg ağırlığındadır. Ülkemizde en çok Akdeniz, Karadeniz ve Marmara'da görülen levrek balığı, vitamin bakımından oldukça zengindir. Kemikleri güçlendiren levrek, kış hastalıklarına karşı koruma sağlar. Peki, levrek en iyi nasıl yapılır? Izgarada, tavada ve fırında pişirebileceğiniz birbirinden lezzetli levrek tariflerini sayfamızda bulun.
Popüler Levrek Tarifleri
Portakallı Levrek

Levrek Pirzola

Levrek Burger

Levrek Köfte

Levrek Izgara

Pancar Ve Portakal Salatalı Levrek

Fırında Levrek

Patlıcan Soslu Levrek

Şeftalili Ve Somonlu Levrek

Sebzeli Levrek Çorbası

Sotelenmiş Enginarlı Levrek

Mercimekli Ve Safranlı Levrek

Levrekli Kuzukulağı Salatası

Levrek Marin

Güveçte Safran Soslu Levrek

Krepte Levrek

Levrek Buğulama

Çiğ Levrek

EN ÇOK OYLANANLAR