Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

Hem çabuk, hem hafif olsun istedim. Birazda değişik bir tarif 😊 Fırında ama aynı zamanda kızarmış gibi çığırlık kattım. 👍Ben tahıl gevreği kulandım . Çok bilinen bir markanın.. Diyet yapanlar bilir. Ama isterseniz corn flakes kullanabilirsiniz.
Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
5 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto Tarifi İçin malzemeler
- Bir porsiyon için ortalama 1 orta boy levrek fileto
- 2 yemek kaşığı tahıl gevreği (avuç içinde hafif kırmak gerekiyor)
- 1 tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan(toz parmesan da olabilir)
- Bir tutam karabiber
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto Nasıl Yapılır?
- Levreği zaten fileto olarak satın alıyoruz.
- Balıkları fırın kağıdı üzerine dizdikten sonra fırça yardımıyla zeytinyağı sürüyoruz.
- Hafif uyguladığımız tahıl gevreği, parmesan ve baharatı karıştırıp balıkların üzerini resimdeki gibi kaplıyoruz.
- 175°C ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz.
- Çok fazla renginin koyulaşmaması lazım. yanında yeşil salatayla servis yapabiliriz
Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR