ANASAYFA TARİFLER SİZDEN KLASİK TARİFLER TAHIL GEVREĞİ VE PARMESANLI LEVREK FİLETO

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

TAHIL GEVREĞİ VE PARMESANLI LEVREK FİLETO

Hem çabuk, hem hafif olsun istedim. Birazda değişik bir tarif 😊 Fırında ama aynı zamanda kızarmış gibi çığırlık kattım. 👍Ben tahıl gevreği kulandım . Çok bilinen bir markanın.. Diyet yapanlar bilir. Ama isterseniz corn flakes kullanabilirsiniz.

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

5 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

10 Tarif       6 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

2 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto Tarifi İçin malzemeler

  • Bir porsiyon için ortalama 1 orta boy levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı tahıl gevreği (avuç içinde hafif kırmak gerekiyor)
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan(toz parmesan da olabilir)
  • Bir tutam karabiber
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto Nasıl Yapılır?

  • Levreği zaten fileto olarak satın alıyoruz. 
  • Balıkları  fırın kağıdı üzerine dizdikten sonra fırça yardımıyla zeytinyağı sürüyoruz. 
  • Hafif uyguladığımız tahıl gevreği, parmesan ve baharatı karıştırıp  balıkların üzerini resimdeki gibi kaplıyoruz.
  • 175°C ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz. 
  • Çok fazla renginin koyulaşmaması  lazım. yanında yeşil salatayla servis yapabiliriz
Yorumlar

Edemir 24 Eylül 2020, 21:57

Çok lezzetli görünüyor


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!