FIRINDA ELMA DİLİM PATATES

4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 35 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fırında elma dilim patates tarifi için malzemeler
  • 4 patates
  • Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı sarımsaklı tuzlu çeşni
  • 1 çay kaşığı tuz
Fırında elma dilim patates hazırlanışı

Lezzet vejetaryenler için alternatif tatlar sunuyor. Patatesleri yıkayıp kabuklarıyla elma dilim şeklinde doğrayın. Geniş bir kaseye sıvıyağ ve baharatları alıp karıştırın. Doğranmış patatesleri aktarıp iyice karıştırın. Patatesleri yağlı kağıt serili bir tepsiye alıp üzerine deniz tuzu serpiştirin ve 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!