Kurabiye Tarifleri
Almanya ve Hollanda da ortaya çıkan kurabiye, çikolatalı çeşitleriyle Amerika'dan dünyaya yayılan bir lezzettir. Çayın olmazsa olmazı haline gelen kurabiyeler, partilerin ve özel kutlamaların kurtarıcısı olmuştur. Tatlı ve tuzlu olarak hazırlanabilen kurabiyeler dünyaca sevilen bir lezzet haline gelmiştir. Temel malzemelerinde un, süt ve yağ kullanılsa da tatlı çeşitlerinde pudra şekeri, meyve parçaları ve özel aromalar kullanılabilir. Tatlıyı sevmeyenler için de susam, tarçın veya ceviz gibi malzemelerle tuzlu kurabiye yapılabilir. Aynı zamanda hafif ve yağsız kurabiye çeşitleri de diyet listelerine girebilir. Malzeme seçimleri genellikle kişisel damak zevkine göre hazırlansa da; damla çikolatalar, pirinç patlakları ve akışkan karameller kurabiye tariflerinde en çok tercih edilen malzemelerdir. Uzun süre saklayabileceğiniz kurabiyeler için nefis tariflere ve sunum önerilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Şunlara da göz atın;
Tuzlu Pastane Kurabiyesi

Unsuz Ve Şekersiz Kurabiye

Çikolatalı Ve Pekmezli Kurabiye

Zeytinli Ve Cevizli Kurabiye

Brownie Kurabiye

Medenki (Bulgar Kurabiyesi)

Yer Fıstıklı Sincap Kurabiye

Fındık Kremalı Başparmak Kurabiye

Hindistan Cevizli Glutensiz Kurabiye

Atom Kurabiye

Tam Tahıllı Kurabiye

Çörek Otlu Halka Kurabiye

Şans Kurabiyesi

Kalp Kurabiye

Süslü Yılbaşı Kurabiyesi

Çikolatalı Kırmızı Kadife Kurabiye

Yıldız Çam Ağacı

Portakal Reçelli Kurabiye
