Kurabiye Tarifleri
Almanya ve Hollanda da ortaya çıkan kurabiye, çikolatalı çeşitleriyle Amerika'dan dünyaya yayılan bir lezzettir. Çayın olmazsa olmazı haline gelen kurabiyeler, partilerin ve özel kutlamaların kurtarıcısı olmuştur. Tatlı ve tuzlu olarak hazırlanabilen kurabiyeler dünyaca sevilen bir lezzet haline gelmiştir. Temel malzemelerinde un, süt ve yağ kullanılsa da tatlı çeşitlerinde pudra şekeri, meyve parçaları ve özel aromalar kullanılabilir. Tatlıyı sevmeyenler için de susam, tarçın veya ceviz gibi malzemelerle tuzlu kurabiye yapılabilir. Aynı zamanda hafif ve yağsız kurabiye çeşitleri de diyet listelerine girebilir. Malzeme seçimleri genellikle kişisel damak zevkine göre hazırlansa da; damla çikolatalar, pirinç patlakları ve akışkan karameller kurabiye tariflerinde en çok tercih edilen malzemelerdir. Uzun süre saklayabileceğiniz kurabiyeler için nefis tariflere ve sunum önerilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Şunlara da göz atın;
Kakuleli Ve Zencefilli Kurabiye

Armutlu Ve Vanilyalı Kurabiye

Efsane Kurabiyeler

Çekirdekli Kurabiye

Pastane Kurabiyesi

Acukalı Ve Cevizli Kurabiye

Zeytinli Sable

Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye

Kırmızı Biberli Ve Jambonlu Kurabiye

Atıştırmalık Kurabiye

Babalar Günü Kurabiyesi

Limonlu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye

Bademli Hilal Kurabiye

Pretzel

Ravioli Kurabiye

Damla Sakızlı Beyaz Kurabiye

Sebzeli Kurabiye

Kuş Yuvası Kurabiye
