Kurabiye Tarifleri
Almanya ve Hollanda da ortaya çıkan kurabiye, çikolatalı çeşitleriyle Amerika'dan dünyaya yayılan bir lezzettir. Çayın olmazsa olmazı haline gelen kurabiyeler, partilerin ve özel kutlamaların kurtarıcısı olmuştur. Tatlı ve tuzlu olarak hazırlanabilen kurabiyeler dünyaca sevilen bir lezzet haline gelmiştir. Temel malzemelerinde un, süt ve yağ kullanılsa da tatlı çeşitlerinde pudra şekeri, meyve parçaları ve özel aromalar kullanılabilir. Tatlıyı sevmeyenler için de susam, tarçın veya ceviz gibi malzemelerle tuzlu kurabiye yapılabilir. Aynı zamanda hafif ve yağsız kurabiye çeşitleri de diyet listelerine girebilir. Malzeme seçimleri genellikle kişisel damak zevkine göre hazırlansa da; damla çikolatalar, pirinç patlakları ve akışkan karameller kurabiye tariflerinde en çok tercih edilen malzemelerdir. Uzun süre saklayabileceğiniz kurabiyeler için nefis tariflere ve sunum önerilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Şunlara da göz atın;
Yulaf Ezmeli Çubuk Kurabiye

Kekikli Ve Hardallı Çıtır Kurabiye

İncirli Ve Hurmalı Ravyoli Kurabiye

Bitter Çikolatalı Çubuk Kurabiyeler

Hanım Öpücüğü

Tereyağlı Kurabiye

Meyveli Mini Pizzalar

Beyaz Çikolatalı Ve Fındıklı Kurabiye

Çörek Otlu Kurabiye

Tarçınlı Kurabiye

Keçiboynuzlu Kurabiye

Sütlü Kurabiye

Çikolataya Batırılmış Cevizli Hilal Kurabiye

Çam Fıstıklı Kurabiye

Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler

Tahin Dolgulu Ve Susamlı Bisküviler

Vişneli Kurabiye

Ceviz Mantolu Kurabiye
