Levrek filetolarını tuz ve karabiberle tatlandırın. Her bir filetoyu hafifçe una bulayın, fazlasını silkeleyin. Geniş bir tavada, orta-yüksek ateşte zeytinyağını veya tereyağını ısıtın.
Yağ kızınca, levrek filetolarını tavaya ekleyin ve her iki tarafı da altın rengi alana kadar, yaklaşık 3-4 dakika pişirin.
Pişen balıkları bir tabağa alıp sıcak tutun. Sos için aynı tavaya biraz daha yağ ekleyin ve arpacık soğan ile sarımsağı yumuşayana kadar, yaklaşık 2 dakika soteleyin. Sebze suyunu ekleyin ve kaynamaya bırakın. Krema ve safran ilave edin, sos kıvam alana kadar yaklaşık 3-4 dakika pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırarak sosu sıcak tutarak kenara alın.
Ayrı bir tavada, orta ateşte zeytinyağı veya tereyağını ısıtın. Taze ıspanağı ekleyip yapraklar yumuşayana kadar, yaklaşık 2 dakika pişirin. Kaparileri ekleyin, tuz ve karabiberle tatlandırın.
Bir servis tabağına sotelediğiniz ıspanak ve kaparileri yerleştirin. Üzerine kızarmış levrek filetolarını koyun ve balıkların üzerine safran sosunu gezdirin. İsteğe göre taze otlarla süsleyerek sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.