ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ PORTAKALLI LEVREK

Portakallı Levrek

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Portakallı Levrek Tarifi İçin malzemeler

  • 1 portakal
  • 2 levrek fileto
  • 2~3 dal biberiye
  • 1 soğan
  • 3~4 diş sarımsak
  • Tuz

Portakallı Levrek Nasıl Yapılır?

Portakalı halka şeklinde dilimleyip bir kısmını yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Levrek filetoların arasına biberiye, piyazlık doğradığınız soğan, ince doğradığınız sarımsak, tuz ve portakal dilimi koyarak tepsideki portakalların üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında filetolar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. 

Pratik ve lezzetli güveçte levrek tarifine ve püf noktalarına buradan ulaşabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!