ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PORTAKALLI LEVREK

Portakallı levrek

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Portakallı levrek tarifi için malzemeler

  • 1 portakal
  • 2 levrek fileto
  • 2~3 dal biberiye
  • 1 soğan
  • 3~4 diş sarımsak
  • Tuz

Portakallı levrek Nasıl Yapılır

Portakalı halka şeklinde dilimleyip bir kısmını yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Levrek filetoların arasına biberiye, piyazlık doğradığınız soğan, ince doğradığınız sarımsak, tuz ve portakal dilimi koyarak tepsideki portakalların üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında filetolar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.