Güveçte Safran Soslu Levrek

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Güveçte Safran Soslu Levrek Tarifi İçin malzemeler
- 500 gr levrek fileto
- 5 kültür mantarı
- 1 çay bardağı krema
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı toz safran
- Tuz
- Karabiber
- 2 diş sarımsak
Güveçte Safran Soslu Levrek Nasıl Yapılır?
- Sarımsak ve mantarları tereyağında soteleyin. Safranı ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın.
- Izgarada hafif pişirdiğiniz levrekleri güvece alın. Üzerine kremalı sosu gezdirin.
- En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR