ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ LEVREK PİRZOLA

Levrek Pirzola

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Levrek Pirzola Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kg levrek
  • Zeytinyağı

Levrek Pirzola Nasıl Yapılır?

  • Bütün olarak aldığınız levreği, fileto olacak şekilde tam ortadan enine ikiye bölüp, kılçıklarını temizleyin. Ortadan ikiye böldüğünüz levreğin her bir parçasını ortadan ikiye bölün.
  • Bu dört parçanın her birini deri kısmından hafif çizerek sırt sırta gelecek şekilde içten dışa doğru katlayıp pirzola haline getirin.
  • Izgarada veya fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın. Afiyet olsun.

Nefis levrek ızgara tarifinide deneyin.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!