Patatesli Tarifler
İçeriğinde bol miktarda mineral barındıran patates, yemeklerin içinde en çok kullanılan sebzelerin başında gelir. Haşlama, közleme, kızartma ve fırınlama usulüyle pişirilebilen patates, enerji deposu olarak da bilinir. Börekten et yemeklerine, tatlıdan salataya birbirinden lezzetli tarifler de kullanılır. Patatesli yemekler hazırlayacaksanız şu bilgileri de not etmenizde fayda var;
- Patates nasıl haşlanır?
- Tatlı patates nasıl kullanılır?
- Evde patates nasıl yetiştirilir?
- Patatesli kolay tarifler
Cilt sağlığına iyi gelmesinin yanı sıra kansızlığın giderilmesinde de etkilidir. Peki, patatesli ne yemek yapılır? Birbirinden farklı çeşitleriyle en lezzetli ve pratik patatesli tariflere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Mayalı, Patatesli Bükme Börek

Patates Topları

Fırında Karışık Sebze

Taze Kekikli Fırınlanmış Domates Ve Patates

Lime Aromalı Ve Patatesli Ton Balığı

Patatesli Köy Ekmeği

Patates Mücveri

Patatesli Ve Lor Peynirli Börek

Fırında Patatesli Hamsi

Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep

Patatesli Çörek

Pancarlı Patates Salatası

Etli Patates Yemeği

Fırında Elma Dilim Patates

Kekikli Patates Çorbası

Patatesli Ve Peynirli Su Böreği

Biberli Patates Tava

Patatesli Poğaça

EN ÇOK OYLANANLAR