Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14726 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1357 Tarif
Diyet
4428 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2443 Tarif
Hafif Yemekler
59 Tarif
İçecek
1430 Tarif
Pratik Yemek
6145 Tarif
Salata ve Meze
1394 Tarif
Sos
487 Tarif
Tatlı
9498 Tarif
Yöresel
2027 Tarif
Popüler Tarifler
Müceddere Pilavı
Pizza Margarita
Anasayfa
Yazarlar
Didar Yanar
Yulaflı Kurabiye
Yulaflı Kurabiye
Didar Yanar
12 Nisan 2025
Hamileler için nefis bir atıştırmalık tarifi..
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Yulaf ezmeli kurabiye
Milföyden Çıtır Simit
Finike Muz Tatlısı
Kıvamı Kesilmeyen Yoğurt Çorbası
Üzümlü Anne Kurabiyesi
Mayalı Patlıcanlı Poğaça
Borani Nasıl Yapılır?
Saray Tatlısı Malzemeleri Nelerdir?
Haydari Yapmanın Püf Noktaları
İtalyan Salatası Nasıl Yapılır?
Parmak Tatlısının Malzemeleri Nelerdir?
10 Dakika Tatlısı: Az Malzemeyle Maksimum Lezzet
Yulaflı Kurabiye için
Malzemeler
25 gr Kakao
2 adet büyük Muz
150 gr Yulaf ezmesi
Yulaflı Kurabiye
Nasıl Yapılır
Muzları ezip kakao ile karıştırın. Yulafı ekleyip top haline getirin.
Fırın tepsisine yağlı kâğıt sererek üzerine serin.
Önceden ısıtılmış fırında alt üst fanlı ya da fansız fark etmez 180 derecede 20 dakika pişirin. Afiyet olsun, şifa olsun.
Tarif Kategorileri
Kurabiye Tarifleri
Yulaflı Tarifler
Sizden Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Hamurişi Tarifleri
25 Dakika
Börek Tadında Sebzeli Krep
lezzet_ustasi
Hamurişi Tarifleri
30 Dakika
Sucuklu Kaşarlı Çıtır Börek
lezzet_ustasi
Hamurişi Tarifleri
70 Dakika
Cookie And Strawberry Cake
Eda’dan tariflerce
Hamurişi Tarifleri
25 Dakika
Tortilla Pizza
doğuchef
Hamurişi Tarifleri
30 Dakika
Chocolate Chips Cookies
ruya_dilimler
Hamurişi Tarifleri
30 Dakika
Patlıcanlı Pizza
Beyazyakayemekleri
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.