ANASAYFA LEZZETLİ HABERLER MALZEME REHBERİ PEYNİR TABAĞI NASIL HAZIRLANIR?

PEYNİR TABAĞI NASIL HAZIRLANIR?

Cheese plate nedir, nasıl yapılır? Graze’in yaratıcısı Feyzan Cihan, Lezzet okurları için et tabağı, peynir tabağı, kahvaltı tabağı, klasik graze tabağı ve meze tabağı hazırlanışını anlattı. İşte, şık sunumuyla cheese plate:
Buluşmaların yeni gözdesi

Feyza Cihan
@grazeturkey


Sevdiklerinizle keyifli bir akşam yaşamak istiyorsunuz ama yemek yapmak zor geliyor; kolay ama lezzetli bir sunum peşindesiniz kısacası. Yeni trend “cheese plate”, hem doyurucu hem de şık görünümüyle tam aradığınız çözüm. Graze’in yaratıcısı Feyzan Cihan, Lezzet okurları için 5 ayrı konseptte, 5 ayrı tabak hazırladı. Keyfiniz bol olsun…


ET TABAĞI



Havuç, kereviz sapı, kuru domates, pancar, kuru elma, kuru erik, badem, turşu, kapari, siyah havuç, dip sos, zeytinli kraker, dana jambon, peperoni, karabiberli füme et, salam, kaju.


KAHVALTI TABAĞI



Gravyer, rokfor, brie peyniri, salam, bal, erik, marmelat çeşitleri, yaban mersini, kruvasan, havuçlu kek, avokado sos, çilek.


PEYNİR TABAĞI


Eski kaşar, rokfor, gravyer, keçi peyniri, üzüm, kraker, kuru erik, ceviz, badem marmelat, kumkuat, yeşil zeytin.


KLASİK GRAZE TABAĞI