ANASAYFA PÜF NOKTASI ELMA KABUKLARINI ATMIYORUZ

ELMA KABUKLARINI ATMIYORUZ

Elma kabuklarını atmıyoruz
Elma kabuklarını atmıyoruz

• Elma kabuklarından jöle yapabilir ya da biraz tereyağı, şeker ve tarçınla karıştırıp fırında pişirerek tatlı bir atıştırmalık elde edebilirsiniz.

• Elma kabuklarını değerlendirmenin diğer bir yolu da buzlukta saklamak. İhtiyacınız olduğunda smoothie’lere kıvam, vitamin ve lezzet katmak için kullanabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.