Ekmek Tarifleri
İnsanlığın en temel gıdası olarak bilinen ekmeğin tarihi MÖ 4000'li yıllara kadar dayanır. Dünyada en çok ekmeğin tüketildiği yer olan Türkiye'de ise ekmeğin yeri oldukça büyüktür. Sofralardan eksilmeyen ekmek, pratik ve ekonomik yöntemler ile evde yapılarak daha sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Ekmek tarifinin temelini un, su ve maya oluştursa da, günümüzde ceviz, susam ve kuru meyveler ile yeni lezzetler elde etmek mümkündür. Kendi ekmeklerinizi yaparak sağlıklı beslenmek için ekmek tarifi ve pişirme önerilerine buradan ulaşabilirsiniz. 'Ekmek nasıl saklanır? Ekmeğin küflenmesi nasıl önlenir?' gibi merak ettiğiniz soruların cevaplarına da göz atabilirsiniz.
Avokadolu Ekmek Dilimleri

Kuru Meyveli Tepsi Ekmeği

Pumpernickel

Alman Brotchen Ekmekleri

Kıliçe

Kuru Domatesli Zahterli Foccacia

Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği

Balık Rillette

Bademli Ekmek

Kakuleli Bulgurlu Ekmek

İncirli Keçi Peynirli Focaccia

Tavada Sütlü Ekmek

Focaccia Ekmeği

Ufak Klemantin Ekmekleri

EN ÇOK OYLANANLAR