Hamsi Tarifleri
Sıcak ve soğuk denizlerde yaşayan hamsi, ülkemizde en çok tüketilen balık çeşitlerinden biridir. Akdeniz, Karadeniz ve Marmara kıyılarında görülen hamsi balığı, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucudur. Buğulama, kızartma ve fırınlama yöntemleriyle pişirilir. Aynı zamanda pilavla birlikte de sunulabilir. Peki, hamsi ile yapılan yemekler nelerdir? Tavada, ızgarada ve fırında pişirebileceğiniz en lezzetli ve pratik hamsi yemeklerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Popüler Hamsi Tarifleri
Fırında Hamsi

Hamsili Pilav

Hamsili Pilav

Kaygana Yanında Hamsi Tava

Hamsili Pilav

Çilekli Hamsili Suşi

Hamsili Ilık Kinoa Salatası

Pazılı Ve Taze Otlu Hamsili Pilav

Roka Pestolu Hamsi Marine

Salamura Hamsi Ve Humuslu Ekmek Üstü

Mor Lahanalı Hamsi Sarma

Şipşak Hamsi

Fırında Hamsili Pilav

Taze Otlu Hamsi

Sebzeli Hamsi Buğulama

Hamsili Çipura Balığı

Hamsi Sipari

Sebzeli Hamsi

EN ÇOK OYLANANLAR