Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14753 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1357 Tarif
Diyet
4428 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2450 Tarif
Hafif Yemekler
60 Tarif
İçecek
1436 Tarif
Pratik Yemek
6190 Tarif
Salata ve Meze
1405 Tarif
Sos
487 Tarif
Tatlı
9534 Tarif
Yöresel
2027 Tarif
Popüler Tarifler
Evde Kolay Waffle
Midye Tava
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Hamsi Kızartma
Hamsi Kızartma
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tarak Tatlısı Tarifi
3 Malzemeli Limonlu Dondurma
Kabaklı Frittata Tarifi
Pastane Tadında Elmalı Kurabiye
Unlu Omlet
Kadife Tatlısı Tarifi
Babagannuş Yapmanın 5 Püf Noktası
Yaz İçin Hızlı ve Pratik 10 Tatlı
Kremalı Muhallebi Nasıl Yapılır?
Şam Tatlısı Neden Sert Olur?
En Lezzetli Limonata Yapmanın Püf Noktaları
Zerdeçal Tüketirken Dikkat Etmeniz Gereken 4 Durum
Hamsi Kızartma için
Malzemeler
400 gr hamsi
Çeyrek demet maydanoz
2 soğan
Tuz
Karabiber
Mevsim yeşillikleri
Kızartmak için
1 yumurta
1.5 su bardağı mısır unu
Ayçiçeği yağı
Hamsi Kızartma
Nasıl Yapılır
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın ve süzgece alıp suyunu süzdürün. Maydanoz ve soğanları ince kıyıp tuz ve karabiberle ovun.
İki hamsi arasına maydanozlu harçtan yerleştirip önce yumurtaya sonra mısır ununa bulayın.
Ayçiçeği yağını tavada iyice ısıtın ve hamsileri kızartın. Mevsim yeşillikleriyle servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Kızartma Tarifleri
Et Tarifleri
Balık Yemekleri
Hamsi Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
22 Dakika
Poşe Somon Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
55 Dakika
Somonlu Lazanya
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Pesto Soslu Somon
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Dil Balığı
Selinhdr
Balık Yemekleri
40 Dakika
Fırında Kremalı Somon
Selinhdr
Balık Yemekleri
42 Dakika
Somon Şiş
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.