ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ DANA CARPACCİO

Dana Carpaccio

Çiğ et ile hazırlanan carpaccio yapımında genellikle dana eti kullanılır. Özellikle İtalyan mutfağında sık sık yer verilen dana carpaccio, yemeklerin yanında meze ve atıştırmalık olarak sunulabilir. Hazırsanız, nefis dana carpaccio nasıl yapılır birlikte görelim.

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Dana Carpaccio Tarifi İçin malzemeler

  • 400 gr bonfile
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Akdeniz yeşillikleri
  • 100 gr taze fesleğen
  • Yarım çay bardağı fesleğen
  • Kekik
  • Karabiber

Dana Carpaccio Nasıl Yapılır?

  • Sıcak havalarda soğuk etlerle müthiş başlangıçlara hazır olun. Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın.
  • Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.
  • Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!