Dana Carpaccio

Çiğ et ile hazırlanan carpaccio yapımında genellikle dana eti kullanılır. Özellikle İtalyan mutfağında sık sık yer verilen dana carpaccio, yemeklerin yanında meze ve atıştırmalık olarak sunulabilir. Hazırsanız, nefis dana carpaccio nasıl yapılır birlikte görelim.
Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
-

Dana Carpaccio Tarifi İçin malzemeler
- 400 gr bonfile
- 1 soğan
- 1 diş sarımsak
- Akdeniz yeşillikleri
- 100 gr taze fesleğen
- Yarım çay bardağı fesleğen
- Kekik
- Karabiber
Dana Carpaccio Nasıl Yapılır?
- Sıcak havalarda soğuk etlerle müthiş başlangıçlara hazır olun. Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın.
- Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.
- Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR