ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER DAVET SOFRASI TARİFLERİ DANA CARPACCİO

> DANA CARPACCİO
4 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Dana carpaccio tarifi için malzemeler
  • 400 gr bonfile
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Akdeniz yeşillikleri
  • 100 gr taze fesleğen
  • Yarım çay bardağı fesleğen
  • Kekik
  • Karabiber
Dana carpaccio Nasıl Yapılır

Sıcak havalarda soğuk etlerle müthiş başlangıçlara hazır olun. Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın. Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.

Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.