ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ ŞİPŞAK HAMSİ

> ŞİPŞAK HAMSİ
Şipşak hamsi
2 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Şipşak hamsi tarifi için malzemeler
  • 500 g hamsi (Temizlenmiş)
  • 3 dilim limon
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
  • Tuz
Şipşak hamsi Nasıl Yapılır

  • Sıvı yağı, tuzu ve kuru fesleğeni karıştırın.
  • Temizlenmiş hamsileri fırın tepsisine dizin. Sıvı yağlı karışımı dökün.
  • En son mini doğranmış limon parçalarını yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.