ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ ŞİPŞAK HAMSİ

Şipşak Hamsi

Şipşak hamsi

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Şipşak Hamsi Tarifi İçin malzemeler

  • 500 g hamsi (Temizlenmiş)
  • 3 dilim limon
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
  • Tuz

Şipşak Hamsi Nasıl Yapılır?

  • Sıvı yağı, tuzu ve kuru fesleğeni karıştırın.
  • Temizlenmiş hamsileri fırın tepsisine dizin. Sıvı yağlı karışımı dökün.
  • En son mini doğranmış limon parçalarını yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!