Çin Mutfağı
Çin mutfağı, başta Çin, Malezya, Singapur, Tayvan, Endonezya gibi Uzak Doğu ülkelerinde ve dünyanın birçok yerinde tanınmış bir mutfaktır. Çin mutfağı çeşitlilik bakımından dünyanın en zengin mutfaklarından biridir. Çin mutfağı yemeklerinde ağırlıklı olarak sebze kullanılır. Yemekler wok adı verilen çukur tavalarda pişirilir ve yemekler genellikle yemek çubuğu ile yenir. Çin mutfağında hemen hemen her malzeme kullanılır. Ancak soya fasulyesi, soya sosu, fasulye filizi ve tofu Çin mutfağının kendine özgün malzemeleridir. Çin mutfağında pilavlar ve pirinçle yapılan yemeklerin yeri de bir başkadır. Çin mutfağı sebze ağırlıklı olsa da, domuz ve tavuk etinden yapılan yemekler büyük bir ilgi görür. Çin mutfağında en çok kullanılan pişirme yöntemi, ateşle yağda kavurmadır. Çin mutfağında çatal ve bıçak kullanılmaz. Bunun yerine yemek çubukları ve çorbalar için kısa saplı kaşıklar tercih edilir. Çin pilavı, Çin böreği, karidesli noodle ve ballı susamlı tavuk en sevilen yemekler arasındadır. Dünya çapında ilgi gören en lezzetli, pratik ve nefis Çin mutfağı yemeklerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Portakal Soslu Tavuk

Çin Salatası

Dumpling

Chow Mein

Ramen Noodle

Jiaozi (Çin Mantısı)

Fried Rice

Wonton Çorbası

Çin Pilavı

Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle)

Çin Böreği (Spring Rolls)

Ballı Ve Susamlı Tavuk Eti

Çin Usulü Sebzeli Bonfile

Siyah Pirinç Pilavı (Uzakdoğu Mutfağı)

Ballı Susamlı Tavuk (Kremalı Ispanak Sote İle)

Jumbo Karidesli Noodle

Çin Usulü Pirinç Pilavlı Tavuk Eti

Uzakdoğu Usulü Dana Şiş
