ANASAYFA PÜF NOKTASI HAVUÇ

HAVUÇ

Havuç


Öncelikle organik havuçları satın alın. Dış sert yüzeyini sebze soyacağıyla veya bıçağın keskin kenarıyla yukarıdan aşağıya doğru sürterek temizleyin. İki ucunu kesin.



Havuçları uzunlamasına kesmeden önce bir tarafından ince bir parça keserek düz bir yüzey yaratın. Diğer kenarlarını da aynı şekilde kesin. Havuçları uzunlamasına dilediğiniz kalınlıkta dilimleyin.



İki veya üç dilimi üst üste yerleştirin. Dilimleri uzunlamasına istediğiniz kalınlıkta çubuklar şeklinde kesin.



Havuç çubuklarını küp yapmak için yan yana üç parça şeklinde dizin. İstediğiniz kalınlıkta küp şeklinde doğrayın.



Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!