ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PALAMUT TAVA

Palamut tava

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Palamut tava tarifi için malzemeler

  • 2 palamut
  • 1 çay bardağı un
  • 200 ml ayçiçek yağı
  • Tuz
  • Soğan
  • Sarımsak
  • Yeşillik
  • Patates

Palamut tava Nasıl Yapılır

Balıkların içini temizlemeden bütün olarak tuzla 5 dakika ovun. Ayçiçek yağını tavada ısıtın. Balığı una bulayıp kızgın yağda kızartın. Tabağa alıp, közlenmiş patates, soğan, sarımsak ve yeşilliklerle servis yapın.

Dilerseniz, hafif ve düşük kalorili fırında palamut tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.