2023 Şubat Ayı Boyunca En Çok Beğenilen 10 Tarif

2023 Şubat ayı boyunca okurlarımız tarafından en çok beğenilen ve en sevilen tariflerimizi derledik. İşte, Şubat ayında en çok beğenilen 10 tarif:
2023 Şubat Ayı Boyunca En Çok Beğenilen 10 Tarif
29 Şubat 2024, 15:56

Kış mevsiminin en zirvede olduğu zamanlardan biri olan Şubat ayında, okurlarımız birbirinden lezzetli tariflerimizi denedi. Bahar aylarının yaklaştığı şu dönemlerde, okurlarımız tarafından en çok denenen ve beğenilen tarifleri yazımızda derledik. İşte, Şubat ayının sevilen tarifleri:

  1. Elmalı Kurabiye

elmalı kurabiye

Şubat ayında en sevilen tarifimiz, çayın yanına çok yakışan elmalı kurabiye oldu. Kısa sürede hazırlanan tarifimizi, videolu anlatımıyla kolayca pişirebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

  1. Klasik Köfte

klasik köfte

Anne köftesinin yerini hiçbir şeyin tutmayacağını biliyoruz. Videolu ve resimli anlatımıyla klasik anne köftesi, en beğenilen tarifler arasında yerini aldı.

  1. Etsiz Çiğ Köfte

etsiz çiğ köfte

Sokak lezzetlerinin vazgeçilmezlerinden olan çiğ köfte, evde mutlaka denenmesi gereken tariflerden biri. Püf noktalarına dikkat ederek kendi ellerinizle nefis çiğ köfteler hazırlayabilirsiniz.

  1. Brownie

brownie

Yalnızca 6 malzemeden oluşan brownie, kahvenin en lezzetli eşlikçisi. Hafif ıslak kıvamıyla brownie tarifini defterinize kaydetmeyi unutmayın.

  1. Kuru Mayalı Poğaça

kuru mayalı poğaça

Kuru maya ile kolayca hazırlayabileceğiniz bu poğaça, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi. Tam ölçülü kuru mayalı poğaçayı, susam ve çörek otuyla zenginleştirebilirsiniz.

  1. Patates Salatası

patates salatası

Hafifliği ile Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan patates salatası, Şubat ayının gözde tariflerinden biri oldu. Videolu anlatımıyla mutlaka deneyin.

  1. Hamburger Köftesi

hamburger köftesi

Çocukların severek tükettiği hamburgeri evde kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz? Hamburger köftesini, patates kızartması eşliğinde sunabilirsiniz.

  1. Pastacı Kreması

pastacı kreması

Hafifliği ile Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan patates salatası, Şubat ayının gözde tariflerinden biri oldu. Videolu anlatımıyla mutlaka deneyin.

  1. Menemen

menemen

İster soğanlı, ister soğansız olsun menemen de kahvaltı sofralarının en sevilenleri arasında yer alıyor. Ortalama 20 dakikada hazırlanan menemeni, defterinize kaydedin.

  1. Acai Bowl

acai bowl

Şubat ayında en çok sevilen tarifler arasında, acai bowl da yerini aldı. Özellikle diyet ve vejetaryen menülerinde kendine yer bulan acai bowl, farklı tatlar denemek isteyenler için ideal.

Şunlara da göz atın;

  1. Mart ayı sebze ve meyveleri
  2. Fırında tavuk yemekleri
  3. Değişik dolma tarifleri
  4. Kestaneli tatlı tarifleri
  5. Kış meyveli cheesecake tarifleri
Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo