Ev mutfağında hem pratik hem lezzetli bir seçenek arayanlar için ev yapımı tuzlu kurabiye tarifi, kahvaltılardan çay saatlerine kadar her öğünde sofraları şenlendiriyor. Kıtır kıtır dokusu ve hafif tuzlu aromasıyla herkesin favorisi olacak bu tarif, tereyağı ve sıvı yağın uyumuyla hazırlanan hamurdan oluşuyor. Üzerine serpiştirilen susam, çörek otu veya baharatlarla zenginleştirilen ev yapımı tuzlu kurabiye tarifi, hem görselliği hem de lezzetiyle dikkat çekiyor. Herkesin kolayca uygulayabileceği bu tarif, misafirleriniz için de ideal bir atıştırmalık alternatifi sunuyor. Peki; ev yapımı tuzlu kurabiye nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Ağızda Dağılan Pratik Tuzlu Kurabiye tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon ev yapımı tuzlu kurabiye 100 kaloridir.
Yağlar İçin:
Un İçin:
Baharat ve Tohumlar İçin:
Yumurta İçin:
Tuz İçin:
Teşekkür ederiz.