ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ SOĞANLI BALIK EKMEK

> SOĞANLI BALIK EKMEK
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Soğanlı balık ekmek tarifi için malzemeler
  • 4 küçük baget ekmek2 parça levrek fileto1 küçük soğan1 çay kaşığı kırmızı pulbiberYarım demet maydanozZeytinyağıTuz
  • karabiber
Soğanlı balık ekmek Nasıl Yapılır

Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin. Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın. Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın.

Filetoların üzerine hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada iki taraflı olarak pişirin. Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp biraz ezerek karıştırın. Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.