Palamut Tava

Palamut Tava
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Palamut Tava için

Malzemeler

  • 2 palamut
  • 1 çay bardağı un
  • 200 ml ayçiçek yağı
  • Tuz
  • Soğan
  • Sarımsak
  • Yeşillik
  • Patates
Palamut Tava

Nasıl Yapılır

Balıkların içini temizlemeden bütün olarak tuzla 5 dakika ovun. Ayçiçek yağını tavada ısıtın. Balığı una bulayıp kızgın yağda kızartın. Tabağa alıp, közlenmiş patates, soğan, sarımsak ve yeşilliklerle servis yapın.

Dilerseniz, hafif ve düşük kalorili fırında palamut tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo