ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PALAMUT TAVA

PALAMUT TAVA

1 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Palamut tava tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 palamut 1 kırmızı soğan Yeterince un Tuz
  • karabiberKızartmakiçinAyçiçeği yağıSüslemek için3

4 kiraz domates 1 limon Maydanoz

Palamut tava Nasıl Yapılır

Palamutu temizleyip bol suyla yıkayın. Enine yuvarlak dilimleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.

Ayçiçeği yağını tavada ısıtın. Palamutları una bulayıp kızgın yağda kızartın.

Soğanları kalın halkalar şeklinde doğrayın. Servis tabağına kızarmış palamutlarla soğanları dizin. Kiraz domates, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis yapın.

Afiyet olsun

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.