ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ LEVREK MARİNE

Levrek Marine

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Levrek Marine Tarifi İçin malzemeler

  • 1 beyaz soğan
  • 2 levrek
  • 1 tatlı kaşığı dijon hardal
  • Yarım çay bardağı limon suyu
  • Yarım çay bardağı elma sirkesi
  • Yarım litre ayçiçek yağı

Levrek Marine Nasıl Yapılır?

Levrekleri kılçıklarından iyice temizleyip jülyen doğrayın. Sos için, hardal, limon suyu, elma sirkesi ve mayonezi karıştırın. Ayçiçek yağını azar azar ilave ederek karıştırmaya devam edin. Levrekleri sos içinde 30 dakika bekletin. Yanmaz tavada pişirin. Soğanı piyaz doğrayıp tuzlayın. Balığı servis tabağına alıp soğan ile birlikte servis yapın.

Dilerseniz, hafif, pratik ve lezzetli güveçte levrek tarifine de göz atabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.