Türkiye'de sık sık tüketilen levrek, Ekim ayında avlanmaya başlanır. Kış sonuna kadar devam eden bu besin, özellikle Akdeniz ve Marmara kıyılarında görülür. Genellikle buğulama ve ızgara olarak pişirilir. İçeriğinde bol miktarda B vitamini, protein ve omega 3 barındırır. Zihinsel gelişimin en önemli destekçileri arasında yer alır. Levreğin faydalarından bahsettiğimize göre, nefis kremalı levrek buğulama nasıl yapılır birlikte görelim.
Ak��am yemeklerini güzelleştirecek kolay balık yemekleri mi arıyorsunuz? Tadına doyamayacağınız nefis kalamar tarifine göz atın. Yemeklerinize tat vermek için nefis balık soslarından yararlanabilirsiniz.
Kremalı Levrek Buğulamanın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Kremalı Levrek Buğulama Kaç Kalori?
sametsabuncu YORUM 27 Ağustos 2022, 17:59
Beğen (11)
Yanıtla
basakongel YORUM 30 Eylül 2022, 14:50
Beğen (1)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.