ANASAYFA MUTFAK OKULU PANE YAPIMININ İNCELİKLERİ-1

PANE YAPIMININ İNCELİKLERİ-1

İster eti paneleyin ister peynirleri...

Dana Şnitzel
Malzemeler

2 köy biberi
1 salçalık kırmızıbiber
1 su bardağı un
4 dilim inceltilmiş dana eti
1 tatlı kaşığı kimyon
Tuz
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kekik
2 yumurta
Kızartmak için ayçiçeği yağı
1 kahve fincanı galeta unu


Biberlerin çekirdeklerini temizleyip çok ince doğrayın. Biberleri galeta unu, tuz ve baharatla harmanlayın.


İnceltilmiş dana etini una buladıktan sonra hafifçe silkeleyin.


Una bulanmış eti sırasıyla önce çırpılmış yumurtaya sonra da galeta unlu garnitürlü karışıma bulayın. Daha sonra kızgın yağda her iki tarafını çevirerek kızartın.


Dana şnitzeli limon dilimi ve mevsim salatası ile servis yapabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!