10 Kasım 2020 Masterchef'te Çıkan Tarifler
10 Kasım Masterchef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? Para ödülünün sahibi kim oldu? İşte, 10 Kasım 2020 Masterchef yemekleri ve ödülü kazanan isim:

9 Kasım Masterchef'te mavi takımın kaptanı Esra, kırmızı takımın kaptanı ise Emir olarak belirlenmişti. 10 Kasım Masterchef'te yarışmacılar ödül oyunu için büyük bir mücadele verdi. Kazananın 25 bin tl alacağı ödül oyununda neler yaşandı? Ödül oyununu kim kazandı? İşte, detaylar;


10 Kasım Masterchef'te Çıkan Yemekler

Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef'in jüriliğini yaptığı Masterchef 2020'de 10 Kasım'a özel Atatürk'ü anma gecesi yapıldı. Şefler, 10 Kasım konseptini Atatürk'ün sevdiği yemekler olarak belirledi. Yarışmacılardan etli bamya, fava, haşlanmış kuşkonmaz, Selanik usulü ıspanaklı börek ve irmik helvası yapmaları istendi. Yapılan yemekler şeflerin tadımına sunuldu. Jürinin verdiği karara göre ödül oyununu mavi takım kazandı.


10 Kasım Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Mavi takım, bireysel yarışmak için tekrar mutfağa girdi. Serhat, Özgül, Ayyüce, Esra ve Ebru'dan oluşan takımda, ödül oyunu için 4 aşama sunuldu. 1. aşamada yarışmacılara 18 farklı sebze suyu verildi. Yarışmacılardan sebze suyunun hangi ürün ile hazırlandığını bulmaları istendi. İlk aşamanın sonunda Ayyüce, Özgül, Ebru ve Esra bir üst tura çıkarken, Serhat Doğramacı elendi. 2. aşamada kalan 4 yarışmacıdan peyniri tadımı yapmaları istendi. Tadım sonucunda Özgül, Esra ve Ayyüce üst tura çıkarken, Ebru Has ödül oyununa veda etti. 3. aşamada bilgi yarışması yapıldı. Bilgi yarışmasında ödüle veda eden isim Özgül Coşar oldu. Yarışmanın son aşamasında Esra ve Ayyüce'ye 21 tattan oluşan bir çorba verildi. Yarışmacılardan çorbanın içindeki tatları bulmaları istendi. Gecenin sonunda 25 bin tl'lik ödül oyununu kazanan kişi, takım kaptanı Esra Tokelli oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef'te çıkan yemekler
  2. Masterchef yarışmacıları
  3. Masterchef Ayyüce kimdir?
  4. Masterchef Eray kimdir?
  5. Masterchef Uğur kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Çiğ Salam Yenir Mi?
Gerbera Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?
Palmiye Kalbi Nedir, Faydaları Nelerdir?
Yatmadan Önce Uzak Durmanız Gereken 7 Besin
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?