ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TÜRKİYE TURU EGE YEMEKLERİ ÇİNGENE PİLAVI

ÇİNGENE PİLAVI

6 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çingene pilavı tarifi için malzemeler
  • 1 kg tulum çökeleği
  • 2 soğan
  • 3 domates
  • 4 sivri biber
  • Yarım demet maydanoz
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
Çingene pilavı hazırlanışı

Tulum çökeleğini bir kabın içine alıp ufalayın. Domates, biber ve soğanı küçük doğrayıp çökeleğe ekleyin. Maydanozu kıyıp ekleyin. Zeytinyağı ve çok az tuz ekleyip karıştırın. Servis yapın.

Yapımı pratik, lezzeti nefis ismi ise şaşkınlık yaratan çingene pilavı iftar sofralarında hafiflik arayanlar için güzel bir seçim.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:30:39

gerçektende kim bulduysa ellerine sağlık hem çok güzel hemde çok basit birde çalişan anneler içinde kolay bir yemek KİM BULDUYSA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!