ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ KUZU KÜLBASTI

Kuzu külbastı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kuzu külbastı tarifi için malzemeler

  • 500 gr kuzu but (külbastılık ince fileto halinde)
  • Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
  • 2 tatlı kaşığı kuru kekik
  • 1 rendelenmiş soğan
  • 1 tutam tuz

Kuzu külbastı Nasıl Yapılır

Bir kapta kuzu eti hariç tüm malzemeyi karıştırın. Filetoları tek tek bu sosa bulayıp üst üste dizin ve streç filmle sarıp buzdolabında 1 gün bekletin. Etleri ızgarada pişirin. İsteğe göre yanında pilav ve kızarmış patates, domates ve biberle servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.