Tonbalıklı Üçgen Kanepeler

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
10 dakika

Tonbalıklı Üçgen Kanepeler Tarifi İçin malzemeler
- 200 gr konserve tonbalığı
- 150 gr konserve tane mısır
- 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
- 1 yumurta
- 6 dilim tost ekmeği
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tonbalıklı Üçgen Kanepeler Nasıl Yapılır?
- Tonbalığı, mısır, maydanoz ve yumurtayı mutfak robotunda püre kıvamında ezin.
- Ekmek dilimlerinin kabuklarını bıçakla kesin. Kare şeklindeki dilimleri üçgen şeklinde kesin. Her birinin üzerine hazırladığınız tonbalıklı karışımdan sürün.
- Fırın tepsisine dizip sıcak fırında 10 dakika pişirin. Servis yapın.
- Dilerseniz, biberli ve peynirli kanepe tarifini de deneyebilirsiniz.
Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR