ANASAYFA TARİFLER ÇOCUK YEMEKLERİ TONBALIKLI ÜÇGEN KANEPELER

Tonbalıklı Üçgen Kanepeler

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Tonbalıklı Üçgen Kanepeler Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr konserve tonbalığı
  • 150 gr konserve tane mısır
  • 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
  • 1 yumurta
  • 6 dilim tost ekmeği
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı

Tonbalıklı Üçgen Kanepeler Nasıl Yapılır?

  • Tonbalığı, mısır, maydanoz ve yumurtayı mutfak robotunda püre kıvamında ezin.
  • Ekmek dilimlerinin kabuklarını bıçakla kesin. Kare şeklindeki dilimleri üçgen şeklinde kesin. Her birinin üzerine hazırladığınız tonbalıklı karışımdan sürün.
  • Fırın tepsisine dizip sıcak fırında 10 dakika pişirin. Servis yapın.
  • Dilerseniz, biberli ve peynirli kanepe tarifini de deneyebilirsiniz.

    Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!