ANASAYFA TARİFLER MEYVELİ TATLI TARİFLERİ KAYISI MARMELADI

Kayısı Marmeladı

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kayısı Marmeladı Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kg kayısı
  • 2.5 su bardağı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

Kayısı Marmeladı Nasıl Yapılır?

Yıkadığınız kayısıların çekirdeklerini çıkartın ve mutfak robotuna alın. Püre kıvamına gelinceye kadar robottan geçirin ve geniş bir tencereye alın. Üzerine şekeri ilave edip kısık ateşte kaynatın. Kaynadıktan sonra tereyağı ve limon suyunu ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Sıcakken kavanozlara doldurup kapaklarını sıkıca kapatın ve ters çevirin.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!