Fermente ürünlerin hem lezzet hem sağlık açısından değer kazandığı günümüzde, probiyotik deposu olarak bilinen Alman usulü lahana turşusu: sauerkraut tarifi yeniden sofraların gözdesi haline geliyor. Doğal yöntemlerle hazırlanan bu geleneksel lezzet; sindirimi kolaylaştıran yapısıyla bağırsak dostu, ekşi ve canlı aromasıyla da tam bir damak keyfi sunuyor. İster klasik Alman yemeklerinin yanında sıcak garnitür olarak, ister sandviçlerinizde ya da salatalarda ferahlatıcı bir dokunuş olarak kullanabileceğiniz Alman usulü lahana turşusu: sauerkraut tarifi, evde kolayca uygulanabilir adımlarıyla mutfağınıza sağlık ve geleneksel bir tat katacak. Peki; Alman usulü lahana turşusu: sauerkraut nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Alman Turşusu tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon Alman usulü lahana turşusu: sauerkraut kaç kaloridir?
Bir porsiyon Alman usulü lahana turşusu: sauerkraut 25 kaloridir.
Beyaz Lahana Yerine:
Kaya Tuzu Yerine:
Lezzet ve Aroma Katmak İçin Ek Malzemeler:
Sebzeler:
Baharatlar & Tohumlar:
Aromatik Eklentiler:
Tuzsuz Alternatif İçin:
Teşekkür ederiz.