Jelatinin kalınlaştırılmış şekli olan panna cotta, İtalyan mutfağına özgü bir lezzettir. Krema ve sos ile hazırlanan bu besin, genellikle tatlı oalrak sunulur. Karamel, kahve, vanilya veya çilek gibi malzemelerle karıştırılarak aromatik bir tat elde edilir. Kıvamı yumuşak olduğu için, İtalyan pudingi olarak da bilinir. Kalori değeri düşük olduğu için, öğle ve akşam öğünlerinde tüketilebilir. Malzemeleriniz hazırsa, tuzlu panna cotta nasıl yapılır gelin birlikte görelim:
Klasik panna cotta tarifine buradan ulaşabilirsiniz. Yılbaşı için tatlı tariflerinden ilham alabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.
Üzeri için
Tuzlu Panna Cotta'nın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Tuzlu Panna Cotta Kaç Kaloridir?
Teşekkür ederiz.