ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ MURTUĞA

Murtuğa

Kaç
Kişilik

27 kişilik

Hazırlama
Süresi

5 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Murtuğa Tarifi İçin malzemeler

  • 50 gr tereyağı
  • 1 çay bardağı un
  • 1 yumurta
  • 1 tutam tuz

Murtuğa Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını tavaya alarak eritin. Unu ilave edip rengi hafif değişinceye kadar kavurun. Tuzu ilave edin.
  • Yumurtayı bir kaseye kırıp hafif çırptıktan sonra tavaya ekleyin. Hızlıca karıştırın ve ocaktan alarak sıcak servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.