ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ ŞARKÜTERİ PEYNİRLİ ET SANDVİÇ

PEYNİRLİ ET SANDVİÇ

4 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Peynirli et sandviç tarifi için malzemeler
  • 1 paket margarin 8 ince dilim dana biftek 4 dilim dana jambon 4 dilim kaşarpeyniri 2 yumurta 4 çorba kaşığı galeta unu 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Tuz
Peynirli et sandviç Nasıl Yapılır

Jambon ve peynir dilimlerini ortadan ikiye kesin. Biftekleri düz bir tepsiye dizip üzerlerine birer dilim jambon ve peynir yerleştirin. Etleri ikiye katlayıp yapışması için kenarlarına elinizle bastırın. 
Yumurtaları genişçe bir tabakta çırpın. Galeta unu, kabartma tozu, tuz ve unu başka bir tabakta karıştırın. Hazırladığınız et sandviçleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayın.
Margarini tavada kızdırın. Et sandviçleri ilave edip iki taraflı kızartın. Sıcak olarak servis yapın.


Şefin Yorumu :
ÖNERİ
Et sandviçlerin içine ince dilimlenmiş mantar ekleyerek farklı bir tat katabilirsiniz.
Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!