ANASAYFA TARİFLER ŞARKÜTERİ TARİFLERİ PEYNİRLİ ET SANDVİÇ

Peynirli Et Sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Peynirli Et Sandviç Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 8 ince dilim dana biftek
  • 4 dilim dana jambon
  • 4 dilim kaşar peyniri
  • 2 yumurta
  • 4 çorba kaşığı galeta unu
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Tuz

Peynirli Et Sandviç Nasıl Yapılır?

  • Jambon ve peynir dilimlerini ortadan ikiye kesin. Biftekleri düz bir tepsiye dizip üzerlerine birer dilim jambon ve peynir yerleştirin.
  • Etleri ikiye katlayıp yapışması için kenarlarına elinizle bastırın. 
  • Yumurtaları genişçe bir tabakta çırpın. Galeta unu, kabartma tozu, tuz ve unu başka bir tabakta karıştırın.
  • Hazırladığınız et sandviçleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayın.
  • Margarini tavada kızdırın. Et sandviçleri ilave edip iki taraflı kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
  • Et sandviçlerin içine ince dilimlenmiş mantar ekleyerek farklı bir tat katabilirsiniz.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!